Aukje Winnemuller-Machiels

Ik ben Aukje Winnemuller-Machiels. Voeding, gezondheid en ziekte heeft altijd al mijn interesse gehad en de afwisseling in het vak van diëtist is vooral het hebben van diverse contacten met cliënten en samen met de cliënt te komen tot een dieetadvies op maat.

Inmiddels werk ik al 29 jaar als diëtist, begonnen in het Laurensziekenhuis in Breda, na de fusie in het ziekenhuis de Baronie en sinds de fusie in het Amphia Ziekenhuis locatie Molengracht.

In mijn vrije tijd ligt mijn passie bij de muziek: cello, blokfluit en zang.

In het ziekenhuis ligt het accent van mijn werk de afgelopen jaren op de chirurgische patiënt na een trauma, met wonden en hart- en of vaatoperatie. Sinds 1 februari werk ik op woensdagochtend en donderdagmiddag in onze praktijk VodiMed en begeleid ik met name cliënten met zwangerschapsdiabetes.

Als diëtist volg je diverse na- en bijscholingen om in het kwaliteitsregister paramedici geregistreerd te kunnen staan.

Maak een afspraak bij mij als u begeleid wilt worden in verband met zwangerschapsdiabetes. Tijdens het eerste consult leert u welke gevolgen koolhydraten hebben op de bloedglucose en hoe u kunt rekenen met koolhydraten. Ook kun u bij mij terecht voor adviezen over goede voeding vóór of tijdens de zwangerschap.

Wordt u binnenkort geopereerd (niet-oncologisch) en bent u ongewenst afgevallen en wilt u in een zo goed mogelijke conditie geopereerd worden of wilt u adviezen voor herstel na een operatie of over genezing van wonden? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken.

Contact

Voor vragen over VodiMed of als u een afspraak wilt maken voor dieetadvies kunt u ons via het contactformulier bereiken. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.

Telefoon: 06-37481874
E-mail: dietist@vodimed.nl

Praktijklocaties:
Amphia Breda Molengracht
Molengracht 21
4818 CK Breda
plan uw route

Amphia Breda Langendijk
Langendijk 75
4819 EV Breda
plan uw route

Amphia Oosterhout Pasteurlaan
Pasteurlaan 9
4901 DH Oosterhout
plan uw route

  Aanhef*
  Dhr.Mevr.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  Onderwerp*

  Uw bericht*

  Privacyverklaring*

  VodiMed © 2016. All Rights Reserved.