Carlijn van Ham

Hallo, ik ben Carlijn van Ham en met veel enthousiasme wil ik mijn passie voor een gezonde leefstijl met u delen. Niet alleen voeding & koken hebben mijn interesse, ook voldoende beweging heeft mijn aandacht. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en tennissen.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarna ik ben gaan werken in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Sinds februari 2015 werk ik volledig voor VodiMed.

Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik praktisch voorlichtingsmateriaal ontwikkeld voor patiënten met ondervoeding/ongewenst gewichtsverlies in de thuissituatie. Uit ervaring blijkt dat het maken van een juiste productkeuze binnen een dieet bij ondervoeding/ongewenst gewichtsverlies erg lastig is. Deze praktische tips en adviezen heb ik optimaal kunnen toepassen binnen de ziekenhuissetting.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd als diëtist op de afdeling nierziekten en heb ik een algemeen spreekuur gedraaid met onder andere cliënten met diabetes mellitus, overgewicht, hart- en vaatziekten, COPD, ondergewicht en allergieën. Inmiddels heb ik ervaring met een ruim aantal ziektebeelden. Naast het verzorgen van spreekuren, heb ik ervaring met het geven van groepsvoorlichting en gastcolleges.

Samen met de cliënt een passend dieetadvies opstellen, welke past binnen de dagelijks thuissituatie, is steeds weer een nieuwe uitdaging. Elke cliënt is immers anders.

Een multidisciplinaire samenwerking is hierbij een belangrijk onderdeel om tot een optimale dieetbehandeling te komen en dit spreekt mij enorm aan. Het contact met de specialisten in het Amphia Ziekenhuis is erg prettig.

Als diëtist vind ik het belangrijk om mijn kennis te onderhouden en te bevorderen. Door middel van het volgen van scholingen, het bijhouden van vakliteratuur en overleg met collega’s kan ik deze optimaal implementeren in de praktijk. Recent heb ik de Post-hbo cursus CVRM en voeding (hart- en vaatziekten) en de opleiding Kindervoeding en kinderdiëtetiek gevolgd.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het FODmap dieet, waarvoor ik vermeld sta op de website http://www.fodmapdietist.nl/#wpsl-search-wrap.

Wilt u graag voorlichting, advies of coaching betreffende een dieet? Maak dan een afspraak.

Contact

Voor vragen over VodiMed of als u een afspraak wilt maken voor dieetadvies kunt u ons via het contactformulier bereiken. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.

Telefoon: 06-37481874
E-mail: dietist@vodimed.nl

Praktijklocaties:
Amphia Breda Molengracht
Molengracht 21
4818 CK Breda
plan uw route

Amphia Breda Langendijk
Langendijk 75
4819 EV Breda
plan uw route

Amphia Oosterhout Pasteurlaan
Pasteurlaan 9
4901 DH Oosterhout
plan uw route

  Aanhef*
  Dhr.Mevr.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  Onderwerp*

  Uw bericht*

  Privacyverklaring*

  VodiMed © 2016. All Rights Reserved.