Ineke van Steen-Römgens

Mijn naam is Ineke van Steen. Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen zonen. Als moeder heb ik met succes mijn zonen kunnen inspireren tot het volgen van een gezonde leefstijl. Naast een goede voeding gaat het dan ook om voldoende beweging, niet roken en een beperkt gebruik van alcohol.

In mijn vrije tijd houd ik mijn conditie op peil door wekelijks streetdance en fitness te beoefenen. En natuurlijk zo vaak mogelijk op de fiets naar het werk.

Ik werk sinds 1980 als diëtist in het ziekenhuis. De afgelopen jaren werk ik als klinisch diëtist op de afdeling oncologie en hematologie van het Amphia Ziekenhuis. Mijn specialisatie is voeding bij kanker. Om mijn kennis op peil te houden, maak ik deel uit van diverse landelijke werkgroepen die zich bezig houden met voeding en kanker.

Heeft u problemen of vragen omtrent voeding en kanker voorafgaand aan de behandeling of in het natraject van de behandeling? Dan wil ik u daarin graag adviseren.

Verder heb ik veel ervaring met zwangere vrouwen die het advies krijgen een zwangerschapsdiabetesdieet te volgen. In overleg wordt een advies opgesteld, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met eetgewoonten en wensen van de vrouw, zonder hierbij het belang van een goede voeding gedurende de zwangerschap uit het oog te verliezen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om advies over voeding gedurende de zwangerschap te krijgen, zonder dat hiervoor een medische aanleiding is.

Maar ook voor dieetadvies bij ernstige COPD of open wonden kunt u bij mij terecht. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Contact

Voor vragen over VodiMed of als u een afspraak wilt maken voor dieetadvies kunt u ons via het contactformulier bereiken. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.

Telefoon: 06-37481874
E-mail: dietist@vodimed.nl

Praktijklocaties:
Amphia Breda Molengracht
Molengracht 21
4818 CK Breda
plan uw route

Amphia Breda Langendijk
Langendijk 75
4819 EV Breda
plan uw route

Amphia Oosterhout Pasteurlaan
Pasteurlaan 9
4901 DH Oosterhout
plan uw route

  Aanhef*
  Dhr.Mevr.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  Onderwerp*

  Uw bericht*

  Privacyverklaring*

  VodiMed © 2016. All Rights Reserved.