Karolien van Overveld

Hallo, ik ben Karolien van Overveld. Naast mijn passie voor koken ben ik graag buiten in de natuur. Naast in de tuin bezig zijn, ga ik graag surfen, mountainbiken en snowboarden.

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en sinds 2008 werkzaam als diëtist in het Amphia Ziekenhuis, waar ik nog steeds werkzaam ben op de locaties Amphia Breda Molengracht en Amphia Oosterhout.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt op verschillende afdelingen, zoals maag-, darm-, leverchirurgie, long en neurologie. Daardoor heb ik ervaring opgebouwd in diverse ziektebeelden en diëten.

In de polikliniek heb ik algemeen spreekuur, voor onder andere cliënten met ondergewicht, overgewicht, maag-, darm-, leverproblematiek, diabetes en kinderen met overgewicht. Samen met hen stel ik een passend plan op om de gewenste doelen te bereiken.

Voordat ik als diëtist ben begonnen, heb ik gewerkt als (dieet)kok. Deze kennis gebruik ik nu in mijn werk door cliënten te voorzien van praktische tips bij de toepassing van een dieet. Denk hierbij aan de bereiding van en variatie in maaltijden.

Om onze kennis en kunde op peil te houden, volg ik net als de anderen regelmatig scholingen, zoals post hbo cursus Diabetes mellitus en post hbo cursus Maag-, darm- en leverziekten.

Wilt u graag voorlichting, advies of coaching betreffende een dieet? Maak dan een afspraak

Contact

Voor vragen over VodiMed of als u een afspraak wilt maken voor dieetadvies kunt u ons via het contactformulier bereiken. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen.

Telefoon: 06-37481874
E-mail: dietist@vodimed.nl

Praktijklocaties:
Amphia Breda Molengracht
Molengracht 21
4818 CK Breda
plan uw route

Amphia Breda Langendijk
Langendijk 75
4819 EV Breda
plan uw route

Amphia Oosterhout Pasteurlaan
Pasteurlaan 9
4901 DH Oosterhout
plan uw route

  Aanhef*
  Dhr.Mevr.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  Onderwerp*

  Uw bericht*

  Privacyverklaring*

  VodiMed © 2016. All Rights Reserved.