Vergoedingen & Tarieven

Werkwijze

 
 

Iedereen is anders. Afhankelijk van jouw leefstijl, leeftijd en medische situatie heeft jouw lichaam andere behoeften dan dat van de mensen in jouw omgeving. VodiMed neemt al deze factoren mee in het advies en de behandeling. Een unieke aanpak dus, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Eerste Consult
Met een verwijsbrief van jouw arts kun je via de mail of telefonisch een afspraak maken voor een consult bij de diëtist. Het eerste consult duurt ongeveer 45-60 minuten. De diëtist bespreekt met jou de klachten,  voedingspatroon, leef en- werkomstandigheden en uiteraard je verwachtingen ten aanzien van de behandeling.

De diëtist geeft een persoonlijk voedingsadvies afgestemd op jouw situatie. De verwijzend arts ontvangt een rapportage van dit eerste consult.

De diëtist bespreekt met jou hoe een eventueel vervolgtraject eruit ziet.

Vervolgconsulten
Na het eerste consult kunnen vervolgconsulten volgen. Een vervolg consult duurt ongeveer 15-30 minuten.

Je bespreekt de ervaringen met de uitvoering van het voedingsadvies. De diëtist zal je actief en motiverend begeleiden bij het aanpassen, variëren en volhouden van het nieuwe voedingspatroon. Daarnaast geeft de diëtist praktische adviezen om toe te passen in je dagelijkse situatie. De diëtist is de deskundige op voedingsgebied.

Wat kan een diëtist voor jou betekenen?

Ieder lichaam is anders. Afhankelijk van jouw leefstijl, leeftijd en/of medische situatie heeft jouw lichaam andere behoeften dan dat van de mensen in jouw omgeving. Daarnaast heeft iedere persoon zijn eigen eetgewoonten, smaak en voorkeuren waardoor een dieetadvies op maat van belang is.

De diëtist is bij uitstek de deskundige om jou te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Zij maakt samen met jou een dieetadvies met praktische adviezen die zijn toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Onder professionele en motiverende begeleiding van de diëtist, ga je aan de slag met het toepassen van de adviezen in jouw dagelijks leven.