Vergoedingen & Tarieven

Over ons

 
 

Diëtistenpraktijk VodiMed is opgericht in februari 2015 en is te vinden in Breda op de locatie Amphia Molengracht en in een praktijk aan de Oosterstraat en in Oosterhout op de locatie Amphia Pasteurlaan en bij Fysio- en Healthcenter De Beemd. Je kunt bij ons terecht voor voedings- en dieetadvies geheel op maat.

Ons team bestaat uit vijf diëtisten waarvan een aantal werkzaam zijn geweest in het Amphia of zelfs nog werkzaam zijn in een ziekenhuis. Nauwe samenwerking met het Amphia en onze ervaring vanuit het ziekenhuis onderscheidt ons dan ook ten opzichte van andere diëtistenpraktijken.

Wij zijn bekend met de werkwijze van specialisten en weten precies wat een specialist voor jou wenst. Wij kunnen daar onze behandeling optimaal op aansluiten. Daarnaast is VodiMed gevestigd in alle twee de locaties van het Amphia. Heb je een afspraak in het Amphia? Dan kun je deze mogelijk combineren met een afspraak met ons. Dat scheelt jou weer tijd! Laat het ons weten bij het plannen van de afspraak. Wij proberen hier rekening mee te houden.

Ook wanneer je niet bent doorverwezen door een specialist van het Amphia kun je bij ons terecht. VodiMed werkt samen met huisartsen en jeugdartsen in onder andere de regio Breda, Oosterhout, Ulvenhout, Dongen, Gilze-Rijen Etten-Leur en Roosendaal.

Alle diëtisten van VodiMed staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat we na het afronden van de opleiding tot diëtist de nodige praktijkervaring hebben opgedaan en nascholing hebben gevolgd om te voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en werkervaring. Hiermee garanderen wij onze kwaliteit richting jou als patiënt.

Het vak blijft zich ontwikkelen, dus is het belangrijk dat de diëtist dat óók doet.

Eén op de zeven kinderen in Nederland heeft last van overgewicht. Overgewicht op jonge leeftijd vergroot de kans op gezondheidsproblemen in de puberteit en wanneer het kind volwassenen is geworden.

Als je overgewicht hebt, weeg je meer dan goed is voor je gezondheid. Overgewicht ontstaat vaak door een combinatie van te veel of verkeerd eten én te weinig bewegen.

Overgewicht bij volwassenen Gezonde voeding Duursport Krachtsport
 

Voor mijn afspraak had ik me al wel wat ingelezen over voeding bij zwangerschapsdiabetes. Ik werd heel erg hartelijk ontvangen door Carlijn en mocht al mijn vragen stellen. De informatie die ik kreeg was duidelijk en concreet. Ik heb het ervaren als een heel fijn gesprek en ik ga lekker aan de slag met de informatie die ik gekregen heb!

 
 

Wens je een advies voor één van deze specialismen? Vermeld dit dan bij het maken van een afspraak. Dan  plannen wij een afspraak bij de betreffende collega.