Vergoedingen & Tarieven

Over ons

 
 

Diëtistenpraktijk VodiMed is opgericht in februari 2015 en is te vinden op de locatie Amphia Molengracht te Breda en Amphia Pasteurlaan te Oosterhout. Sinds mei 2019 zijn wij ook gevestigd bij de Kinderpraktijk Breda. Je kunt bij ons terecht voor voedings- en dieetadvies geheel op maat.

Ons team bestaat uit zes diëtisten welke allen werkzaam zijn geweest in het Amphia of zelfs nog werkzaam zijn in een ziekenhuis. Nauwe samenwerking met het Amphia en onze ervaring vanuit het ziekenhuis onderscheidt ons dan ook ten opzichte van andere diëtistenpraktijken.

Doordat de werkzame diëtisten jarenlang in het ziekenhuis hebben gewerkt of zelf nog steeds werken, zijn wij bekend met de werkwijze van specialisten en weten precies wat een specialist voor jou wenst. Wij kunnen daar onze behandeling optimaal op aansluiten. Daarnaast is VodiMed gevestigd in alle drie de locaties van het Amphia. Heb je een afspraak in het Amphia? Dan kun je deze mogelijk combineren met een afspraak met ons. Dat scheelt jou weer tijd! Laat het ons weten bij het plannen van de afspraak. Wij proberen hier rekening mee te houden.

Ook wanneer je niet bent doorverwezen door een specialist van het Amphia kun je bij ons terecht. VodiMed werkt samen met huisartsen en jeugdartsen in onder andere de regio Breda, Oosterhout, Ulvenhout, Dongen, Gilze-Rijen Etten-Leur en Roosendaal.

Alle diëtisten van VodiMed staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat we na het afronden van de opleiding tot diëtist de nodige praktijkervaring hebben opgedaan en nascholing hebben gevolgd om te voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en werkervaring. Hiermee garanderen wij onze kwaliteit richting jou als patiënt.

Het vak blijft zich ontwikkelen, dus is het belangrijk dat de diëtist dat óók doet.

Wens je een advies voor één van deze specialismen? Vermeld dit dan bij het maken van een afspraak. Dan  plannen wij een afspraak bij de betreffende collega.