Vergoedingen & Tarieven

Zwangerschap

 

Gezonde voeding is belangrijk als je zwanger bent, voor jou en voor je baby. Een zwangerschap vraagt immers veel van je lijf. Een gezonde leefstijl en gezonde voeding heeft effect op het verloop van jouw zwangerschap. Er wordt de laatste jaren veel onderzoek gedaan naar het effect van voeding in de zwangerschap op de gezondheid van de baby. Inmiddels is bekend dat de kans op complicaties (zoals hoge bloeddruk of zwangerschapsdiabetes) tijdens de zwangerschap kleiner wordt bij een juiste gewichtstoename, gebaseerd op je gewicht van vóór de zwangerschap.
Het kan echter ook zijn dat je speciale klachten of voedingsproblemen zoals overmatig overgeven, ongewenst gewichtsverlies of verminderde eetlust. Om zo goed mogelijk voor jezelf en je kindje te zorgen, heb je een zorgvuldig samengestelde en uitgebalanceerde voeding nodig, die past bij jouw leefstijl. Een diëtist kan alle vragen rondom gezonde voeding tijdens de zwangerschap beantwoorden. Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak bij de diëtist

Voeding en overmatig overgeven tijdens de zwangerschap Zwangerschapsdiabetes
 

Voor mijn afspraak had ik me al wel wat ingelezen over voeding bij zwangerschapsdiabetes. Ik werd heel erg hartelijk ontvangen door Carlijn en mocht al mijn vragen stellen. De informatie die ik kreeg was duidelijk en concreet. Ik heb het ervaren als een heel fijn gesprek en ik ga lekker aan de slag met de informatie die ik gekregen heb!

 
 

Website en Apps

eetmeter – Mijn Voedingscentrum GezondGroeien | Voedingscentrum