Werkwijze

Iedereen is anders. Afhankelijk van uw leefstijl, leeftijd en medische situatie heeft uw lijf andere behoeften dan dat van de mensen in uw omgeving. VodiMed neemt al deze factoren mee in het advies en de behandeling. Een unieke aanpak dus, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Eerste Consult
Met een verwijsbrief van uw arts kunt u via de mail of telefonisch een afspraak maken voor een consult bij de diëtist. Het eerste consult duurt ongeveer 45-60 minuten (directe tijd). De diëtist bespreekt met u uw klachten, uw voedingspatroon, uw leef en- werkomstandigheden en uiteraard uw verwachtingen ten aanzien van de behandeling.

De diëtist geeft u een persoonlijk voedingsadvies afgestemd op uw klachten, leefstijl en wensen. Uw verwijzend arts ontvangt een rapportage van dit eerste consult.

De diëtist bespreekt met u hoe een eventueel vervolgtraject eruit ziet.

Vervolgconsulten
Na het eerste consult kunnen vervolgconsulten volgen. Een vervolg consult duurt ongeveer 15-30 minuten (directe tijd)

U bespreekt uw ervaringen met de uitvoering van het voedingsadvies met de diëtist. De diëtist zal u actief en motiverend begeleiden bij het aanpassen, variëren en volhouden van het nieuwe voedingspatroon. Daarnaast geeft de diëtist u praktische adviezen om toe te passen in uw dagelijkse situatie. De diëtist is de deskundige op voedingsgebied.

VodiMed © 2016. All Rights Reserved.