Vergoedingen & Tarieven

Carlijn van Ham

 
 

Carlijn van Ham

Hoi, ik ben Carlijn van Ham. Mama van twee heerlijke dochters en samenwonend met mijn vriend. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig zoals lange wandelingen maken of een ronde hardlopen. Daarnaast geniet ik ook van reizen en de buitenlandse keuken.

Het werk als diëtist doe ik met enorm veel plezier en met veel enthousiasme wil ik mijn passie voor eten met jou delen. Samen zoeken naar een voedingspatroon dat bij jouw thuissituatie en leefstijl past. Hierin geef ik je concrete tips en adviezen om de juiste productkeuze te maken. Genieten van eten, op een verantwoorde manier lekker (leren) koken, ook als eten even niet zo makkelijk gaat. Ik help je daar graag bij.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Diëtist waarna ik veel ervaring op heb gedaan in het Amphia Ziekenhuis te Breda. In 2015 ben ik samen met een aantal huidige collega’s VodiMed gestart. Een eigen praktijk waarin we nog meer focus en aandacht kunnen bieden op veel verschillende specialisme, waarin ik mij continue blijf ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd als diëtist op het gebied van maag-darm-leverziekten (onder andere het FODmap dieet), COPD, (kinderen met) ondergewicht en/of ongewenst gewichtsverlies, voeding bij kanker, diabetes mellitus, zwangerschapsdiabetes, en (kinderen met) overgewicht.

Wil je graag voorlichting, advies of coaching betreffende een dieet? Maak dan een afspraak.