Vergoedingen & Tarieven

Inge Bax – Klitsie

 
 

Inge Bax - Klitsie

Ik ben Inge Bax – Klitsie en in 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De relatie tussen voeding en ziektebeelden/gezondheid heb ik altijd interessant gevonden, dus de opleiding Voeding en diëtetiek was een logische vervolgstap. Wat mij aanspreekt in mijn huidige werk is de samenwerking met specialisten en samen met de cliënt een behandelplan opstellen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met lekker eten.

Sinds mijn afstuderen heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende ziekenhuizen en verpleeghuizen. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan door middel van spreekuren in de 1ste lijn. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij VodiMed.

Doordat ik de afgelopen jaren in verschillende settingen heb gewerkt, heb ik ervaring opgebouwd in diverse ziektebeelden en doelgroepen. U kunt bij mij terecht voor advies bij bijvoorbeeld COPD, hart- en vaatziekten, darmziekten (waaronder het FODMAP dieet bij een prikkelbaar darmsyndroom), zwangerschapsdiabetes en begeleiding voor gewichtsverlies of gewichtstoename.  Daarnaast heb ik veel ervaring met het begeleiden van mensen na een bariatrische ingreep (gastric bypass of gastric sleeve).

Om een goede behandeling te waarborgen ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici, waardoor ik regelmatig bij- en nascholingen volg. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de NVD.