Vergoedingen & Tarieven

Mettie Pijl

 
 

Mettie Pijl

Hallo, ik ben Mettie Pijl. Ik kom uit Friesland en ben recentelijk naar Zuid-Holland verhuisd om te gaan samenwonen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en ik houd van wandelen en zwemmen. Daarnaast kan ik erg genieten van een spannend boek.

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens mijn afstudeerstage mocht ik mijn opgedane kennis eindelijk in de praktijk brengen en heb ik veel geleerd over onder andere overgewicht, diabetes mellitus, ondergewicht/ondervoeding en hart- en vaatziekten. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in voeding. Vooral de relatie tussen voeding en gezondheid vind ik interessant. Hoe je met behulp van voeding de gezondheid kunt bevorderen is iets waar ik mensen graag in begeleid. Door het volgen van scholingen en het bijhouden van het laatste wetenschappelijke voedingsnieuws houd ik mijn kennis op peil.

Ik vind het belangrijk dat je voedingspatroon niet volledig wordt omgegooid, maar dat ik actief meedenk met het maken van gezonde(re) keuzes binnen je bestaande voedingspatroon en met je huidige eetgewoonten in het achterhoofd.